ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ του Βασίλη Βαφέα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ελλάδα/Greece, 1999, εγχρ./col.
Σκην./Dir.: Βασίλης Βαφέας/Vasilis Vafeas. Σεν./Scr.: Βασίλης Βαφέας/Vasilis Vafeas. Φωτ./Cin.: Κώστας Γκίκας/Kostas Gikas. Μοντ./Ed.: Κώστας Ιορδανίδης/Kostas Iordanidis. Μουσ./Mus.: Μιχάλης Χριστοδουλίδης/Michalis Christodoulides. Ηθ./Cast: Κώστας Βουτσάς/Kostas Voutsas, Νίκος Πουρσανίδης/Nikos Poursanidis, Ελευθερία Βιδάκη/Eleftheria Vidaki. Παρ./Prod.: Βασίλης Βαφέας/Vasilis Vafeas, Κώστας Γκίκας/Kostas Gikas, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ), ΕΤ1, ΣΙΓΜΑ ΦΙΛΜ. Διάρκεια/Dur.: 98΄.

O Κώστας Βουτσάς ερμηνεύει τον Θανάση, ένα χωρισμένο, δημοφιλή κωμικό του θεάτρου και της τηλεόρασης, που έχει μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες και που, κάθε Σάββατο, περνά την μέρα του με τον έφηβο γιο του. Το συγκεκριμένο Σάββατο, στο οποίο εκτυλίσσεται η ταινία, ο πατέρας έχει να αντιμετωπίσει διάφορα επαγγελματικά προβλήματα, αλλά και να παίξει στη θεατρική παράσταση ενός ιταλικού έργου του Γκολντόνι, στην οποία αναμένεται να είναι και η πρόεδρος της Ιταλίας, ενώ ο γιος προσπαθεί να οργανώσει το πρώτο του ερωτικό ραντεβού μ’ ένα κορίτσι της περιοχής.

Μαζί με την ταινία «Κάθε Σάββατο» θα προβληθεί και το 15λεπτο φιλμ με τίτλο «Work In Progress…RISALTO». Μια κρυφή ματιά στην πολυαναμενόμενη ταινία του Β. Βαφέα «Ρισάλτο» με πρωταγωνιστές τους Νίκο Πουρσανίδη και Αμαλία Αρσένη, μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και γυρίσματα σε φυσικούς χώρους του Αθηναϊκού κέντρου, της Δραπετσώνας, του  Περάματος και του Φαλήρου.

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ - Κώστας Βουτσάς και Νίκος Πουρσανίδης

Διαβάστηκε 8269 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ του Βασίλη Βαφέα »

footer-34th-sponsors