Συχνές ερωτήσεις για τη σύνδεση στην πλατφόρμα cinesquare

1. Καθαρίστε την προσωρινή μνήμη (cache) του Web Browser που χρησιμοποιείτε.

Αυτή μπορεί να μην είναι ερώτηση, αλλά είναι η απάντηση σε διάφορα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, ειδικά αν εγγραφήκατε ή επισκεφτήκατε την πλατφόρμα πριν από την έναρξη του φεστιβάλ. Είναι το πρώτο που πρέπει να κάνετε, αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οδηγίες για Firefox: Στα ελληνικά - Στα αγγλικά

Οδηγίες για Chrome: Στα ελληνικά - Στα αγγλικά

2. Έχω εγγραφεί, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στην πλατφόρμα.

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, πατώντας τον σύνδεσμο ενεργοποίησης στο email που πήρατε από το cinesquare.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο Κωδικός Πρόσβασης είναι σωστός. Πατήστε Επαναφορά Κωδικού και αλλάξτε τον Κωδικό Πρόσβασης.
  • Οι ελληνικοί χαρακτήρες (ή οτιδήποτε άλλο από λατινικούς χαρακτήρες και αριθμούς) δεν επιτρέπονται στο Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης. Αν έχετε τέτοιο θέμα
    • Στον Κωδικό Πρόσβασης: Πατήστε Επαναφορά Κωδικού και αλλάξτε τον Κωδικό Πρόσβασης.
    • Στο Όνομα Χρήστη: Στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα Please delete my account in Panorama Festival. Όταν σας απαντήσουν ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε, εγραφείτε πάλι - μόνο με τους επιτρεπόμενους χαρακτήρες αυτήν την φορά.

3. Ανοίγει ο player αλλά δεν μπορώ να δω την ταινία.

Το δίκτυό σας δεν επιτρέπει την μεταφορά των δεδομένων της ταινίας. Πιθανόν κάποιο firewall τα μπλοκάρει. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του δικτύου σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαδικτυακές Προβολές

970x230 logosFooter1